Trycka fönsterdekor och fönsterreklam

Fönsterreklam och foliering med ert företags tryck från Dixa tryckeri i StockholmAnvänd fönsterdekor med ert tryck för att kommunicera med förbipasserande!

Egentligen så är de vinyler som används för fönsterreklam och fönsterdekor som stora klistermärken. Ni väljer själva om ni vill trycka ett eget motiv på vinylen eller om ni vill skära färgade vinyler för att bilda mönster eller ord. Med olika adhesiv kan man också välja hur permanent dekoren ska vara.


>> Fönsterreklam för att informera

Den vanligaste formen av fönsterreklam är den som är på dörrar och skyltfönster till butiker. Ofta begränsar sig denna till att skriva företagsnamn och öppettider, men här kan den kreative passa på att lyfta fram vissa produkter eller ett särskilt budskap om erbjudanden eller säsongens favoritprodukter.

>> Fönsterreklam som utsmyckning

Fönsterdekor är perfekt för utsmyckning. Piffa upp dessa tomma ytor med företagets färger och former, ledord eller motto! Om ni inte vill ha vinyler med ert eget tryck så kan också fina detaljer skapas genom att skära mönster i exempelvis guldvinyl.

>> Fönsterreklam mot insyn/ som solskydd

Genom att använda en frostad vinyl kan ni skydda såväl kontoret som separata arbetsrum mot insyn utifrån. En snygg effekt är att skära ut en logotyp i vinylen - fungerar dessutom som titthål till rummet i fråga. Vi har även speciella vinyler som fungerar som solskydd.


Bildexempel på fönsterdekor från vårt tryckeri i Stockholm:


TIPS!
Vi har en speciell perforerad vinyl med hål på 1,5mm som utifrån skyddar mot insyn och gör att man ser det tryckta motivet, medan man från insidan ser ut nästan lika bra som om det inte var något där!

Bilderna visar vår speciella vinyl dels utifrån och dels inifrån - nästan som magi!

alt   alt

 

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om Fönsterdekor med tryck från Dixa tryckeri i Stockholm eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.