Tryck till gatupratare

Gatupratare och mäklarskyltar med tryck från vårt tryckeri i Stockholm:

En gatupratare är optimal för att se till att ni syns på trottoaren utanför er butik eller ert kontor.

Gatuprataren kallas ibland också trottoarpratare eller mäklarskylt och precis som namnet antyder så är den till för att placeras på centrala platser där många rör sig. Genom sitt budskap uppmanar den passerande att besöka en närliggande butik eller lokal, exempelvis med hjälp av tillfälliga erbjudanden. Även om detta är det klassiska sättet att använda gatupratare är det dock inte ovanligt att den också placeras inne i lokaler, helt enkelt som ett sätt att ge uppmärksamhet till aktuella erbjudanden.

En av de stora fördelarna med gatupratare är att det är mycket enkelt att variera budskapet, eftersom gatuprataren består av en transparent plexiskiva som skyddar en vanlig affisch med tryck - tryck nya affischer och byt affisch så byts produktens hela utseende och budskap! Detta gör den förstås väldigt lämpad för tillfälliga kampanjer och erbjudanden. Den vanligaste storleken är det klassiska affischformatet 50x70, men det finns även gatupratare i andra storlekar och former.

Det är slutligen en väldigt hållbar produkt med lång livslängd. Den är gjord för att tåla klimatet utomhus och vanligt svenskt väderlag.


 Bildexempel på gatupratare med tryck från Dixa tryckeri i Stockholm:

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om Gatupratare med tryck vid Dixa tryckeri i Stockholm eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.