Ljustavla med tryck

Låt en ljustavla upplysa om er! 

En ljustavla eller lightbox erbjuder ett snyggt och annorlunda sätt att göra reklam eller informera. Mjuk och välkomnande belysning med LED-lampor för lång hållbarhet. Vi har såväl ljustavlor med tryckt film som med tryckt tyg. Väldigt snygg inredningsdetalj!

Ljustavla med tryckt film
Dessa ljustavlor har en tryckt film, vilket gör det lätt att byta motiv för att berätta om olika aktiviteter, produkter, kampanjer eller liknande. Snäpplister på sidorna gör att man enkelt kan byta ut den tryckta filmen som sitter inuti. Det finns ljustavlor i flera storlekar, alltifrån A3 till 70 x 100 cm. Finns även i såväl platta som rundade (konvexa) varianter.

Ljustavla med tryckt tyg
Vi har även ljustavlor med tryckt tyg (Decor Backlite 165g), som är särskilt populära bland butiker! Det finns såväl enkelsidiga som dubbelsidiga varianter. Den dubbelsidiga finns i storlekar upp till 1 x 1,5m och den enkelsidiga upp till 1 x 3 m. Man kan välja mellan att montera ljustavlan på en vägg eller att köpa till fötter. Med den här smarta LED-ramen är den enkelt att byta budskap - en gummilist sys fast i kanterna på tyget, så att man enkelt skjuter in motivet i ramen!

 


Bildexempel på ljustavla med tryck från vårt tryckeri i Stockholm:Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om Ljustavla med ert företags tryck vid Dixa tryckeri i Stockholm eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.