Point of Sale-material / Butiksmaterial

Helhetslösningar för skräddarsytt point of sale-material och butiksmaterial med tryck

Vi kan hjälpa er med det mesta inom point of sale och butiksmaterial. Oavsett om ni har 3 eller 130 butiker så skräddarsyr vi en lösning som passar just er. Det kan gälla alltifrån affischer, pappdisplayer, hyllvippor, skyltar, vepor, broschyrställ, pallsvep, flaggor och en mängd andra produkter och displaysystem med ert tryck. Självklart tar vi också fram en lösning för plock och distribution som passar er. Läs gärna mer i våra kundcase nedan.

KUNDCASE: MATVARUBUTIK
Vi förde under 2015 nära dialog med en av Sveriges ledande matvarubutiker. De hade fyra leverantörer i Sverige samt viss produktion utomlands och ville samköra detta för att nå logistiska fördelar. Tillsammans skräddarsydde vi en lösning som innabar att Dixa nu producerar alla dessa produkter och packar allt per butik. Vi levererar idag alla kampanjer och veckotryck till över 150 butiker.

 

KUNDCASE: BUTIKSKEDJA
Under våren 2015 levererade vi en helhetslösning till en stor svensk butikskedja. Företaget hade under våren 2015 en tidningskampanj som de sedan ville följa upp i butikerna med kampanjmaterial och vi på Dixa tog fram en lösning som vi producerade och distribuerade till företagets ca 40 butiker runtom i Sverige. Vår lösning bestod av fasta system med enkelt utbytbart kampanjmaterial. Tanken är att personalen i framtiden själva ska kunna byta materialet regelbundet, för att uppnå så stor kostnadseffektivitet och flexibilitet som möjligt. 

 

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om Point of sale-material eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.