TRYCKA BILDVÄGG

Bildbägg med tryck och logo till företag från Dixa tryckeri i Stockholm:Vill man imponera stort är en snygg bildvägg med ert tryck ett säkert kort

En bildvägg eller popupvägg med ert tryck drar garanterat blickfånget till sig och innebär ett kraftigt ökat intresse för er monter eller produkt. Våra bildväggar finns i olika varianter och storlekar och är trots sin storlek enkla att montera. Alla våra bildväggar med tryck levereras i antingen en transportbox eller en väska med hjul.

Er bildvägg kan med fördel kompletteras med spotlights för maximal effekt. Se till att ingen missar er!Vår bildvägg med laminerade pappersvåder kan normalt tryckas inom 5-8 arbetsdagar efter godkänt korrektur.

Förutom vår klassiska bildvägg med tryckta pappersvåder så har vi även varianter där vi trycker på tyg - ett riktigt snyggt alternativ! Tygväggen har en leveranstid på ca 7-9 arbetsdagar.

 


Exempel på bildvägg från Dixa tryckeri i Stockholm:

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om Bildväggar med ert företags tryck från Dixa tryckeri i Stockholm eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.