Trycka tavlor

Tavlor med ert företags tryck från Dixa tryckeri i StockholmTavlor med eget tryck är perfekta för att inreda kontoret, butiken eller mötesrummet.

CANVASTAVLOR
Tryckmetoden som vi använder kallas Fine art printing och den möjliggör små och exklusiva reproduktioner av exempelvis fotografier. Upplösningen och färgspektrat är mycket imponerande. Tack vare det speciella Lucia-bläcket som vi använder så kan dessutom ljusäktheten garanteras i minst 80 år men antagligen betydligt längre än så. Detta bör jämföras med vanligt canvastryck, där bilden ofta bleknar och tappar styrkan i färgen efter bara några år. Självklart levererar vi er canvastavla med tryck uppspänd på en träram, redo att hängas upp.

GLASTAVLOR & AKRYLTAVLOR
Ett snyggt och modernt alternativ till canvastavlor är att man utgår från en tjock glasskiva i vald storlek och på den fäster en tryckt folie med ert motiv. Vi kan i dessa fall hjälpa till med alltifrån att ta fram rätt sorts glas-, plexi- eller akrylskiva till att trycka och montera ert motiv. En snygg glastavla eller akryltavla med ert tryck kan verkligen lyfta en lokal och blir en mycket snygg och stilren inredningsdetalj!


Bildexempel på tavlor med tryck från vårt tryckeri i Stockholm:


Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om Tavlor med eget tryck från Dixa tryckeri i Stockholm eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.