Trycka banderoll

Trycka banderoller vid Dixa tryckeri i Stockholm:

På fasader, längs vägar, på lyktstolpar - banderoller med tryck kommer göra stort intryck på platser där folk dagligen vistas.

Banderoller kallas de stora dukar i starkt tyg eller plast som man ofta ser utomhus med tryckta budskap från företag.

Material

Vi trycker banderoller på en slitstark och vattenavstötande duk som gör att den kan stå emot klimatet och påfrestningarna av att hänga utomhus. Med hjälp av öljetter (hålförstärkningar) skapas också en banderoll som är enkel att hänga upp och håller formen fint.

Det finns även ett alternativ där man trycker banderoller tillverkad av så kallad mesh. En meshduk har små lufthål, vilka gör att den släpper igenom luft för att minska luftmotståndet och därmed minska slitningarna. Banderoller av mesh kan behövas på platser där det blåser mycket och där det rör sig om stora ytor som motstår vinden, såsom på byggställningar.


  Tips om banderoller med tryck


  • Korta budskap Då banderollen ofta ses på håll och under kort tid är det bra med korta, kärnfulla budskap.
  • Dubbelsidiga banderoller - Utnyttja banderollen maximalt genom att ha tryck på båda sidor av din banderoll om den hänger så att den syns från flera håll.
  • Använd färger - För att banderollen ska upptäckas och synas på håll krävs ofta starka färger. Tänk dock på att det viktigaste är att ert budskap når fram och därmed att texten gärna ska vara i kontrast mot bakgrundsfärgen.
  • Tänk på läget - Fundera på hur folk rör sig på den valda platsen. Om folk går, cyklar eller åker bil spelar stor roll för hur lång tid de kan ägna åt er banderoll och därmed hur ert budskap måste utformas. Tänk även lite extra på de påfrestningar banderollen kan tvingas utstå - om den utsätts för stark vind kan mesh vara att föredra (läs mer ovan).

 


Bildexempel på banderoller med tryck från Dixa tryckeri i Stockholm:

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om Trycka banderoll vid Dixa tryckeri i Stockholm eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.